Orhan KARTAL - Okul Müdürü

Eylül 1968 yılında Bingöl´ün Karlıova ilçesi, Kaynak Köyü´nde dünyaya geldi. İlkokulu Kaynak Köyü İlkokulunda, ortaokulu Denizli Cumhuriyet Lisesi (yatılı), liseyi Elazığ Lisesi (yatılı) okudu. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´ni 1992´de bitirdi. İlk görev yeri Gaziantep Şehitkamil Behiye Reşat Kaleoğlu ilköğretim okuludur. 1993-96 yılları arasında Harran Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Mezhepler Tarihi alanında yüksek lisans (tezli) yaptı. Elazığ’da Korgeneral Hulusi Sayın Lisesi, Elazığ İmam Hatip Lisesi, Gazi Lisesi, İnönü Ortaokulu,  Gazi Ortaokulu’nda görev yaptı. 2014 yılında  Gebze Öğretmen Anadolu Lisesi, Kocatepe İmam Hatip Ortaokulu’nda görev yaptı. Sırasıyla Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Cumaköy  Ortaokulu, Emlak Konutları Alpaslan Ortaokulu, Molla Fenari Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde idareci olarak görev yaptı. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Arapça ve Fransızca bilmektedir.

(262) 744 0814 (262) 744 0595 Eposta